Z polecenia Karoliny wklejam tutaj tą wiad. jakby ktoś nie zajrzał na maila
Hej,
ponieważ w czwartki nie mamy zajęc wszyscy razem, ku rozwianiu wszelkich wątpliwości piszę maila.
Wczoraj odebrałam z dziekanatu większość indeksów, powodem było u kilku os brak wpisu zal z biblioteki, zły zapis oceny( P. Emilia od rysunku nie wiedząc czemu wpisała 4 os ocenę ''6'', a dlatego, że taka ocena nie istnieje na studiach, musi wprowadzić poprawki), no, i ost powód to również brak drugiego wpiasu zal z matematyki. Większość z nas wpisała ćw i wykł w jednej rubryce, a powinno być oddzielnie wpisane zal ćw i zal wykł, tak jak to jest na karcie egz(nie wiem o czym myślą ci wykładowcy wpisując zal do indeksów;/, ale dobra). Dogadałam się z babką w dziekanacie, że do pon musimy oddac wszytkie indeksy z poprawkami, w przeciwnym razie we wtorek będzie wysyłać do każdego pismo o skreśleniu z listy studentów( od dnia otrzymania ww. listu mamy 14 dni na oddanie indeksu, ale mam ogromną nadzieję, ze nas się to tyczyć nie będzie ), osoby, które mają również do zal przys biblioteczne muszą indywidualnie podjechać po wpis( biblioteka UAM mieści się na ul.Ratajczaka), a nast jechać zdać indeks, niestety są, i takie przypadki gdzie brakuje wpisu z biblioteki oraz z matematyki, tutaj rodzi się pewien problem, myślę, że jakoś się zgdamy i w pon umówimy się na morasku, dacie mi indeksy, a ja z Kasią pojdę do Hauke i P. Emilii, następnie zdamy je do dziekanatu.
Kolejna kwestia to podbicie legitymacji, chciałybyśmy załatwić wszytsko za jedenym zamachem w pon, dlatego dzisiaj zbierałam od gr ang ,a jutro od naszej franc( dajcie je Kasi, bo mnie jutro nie będzie, rozłożyłam się;/).Oddamy Wam je we wtorek, a osoby, które do jutra nie dostarczą Kasi legitymacji, proszę o kontakt:).
To chyba wszystko,
pozdrawiamy,
K&K.
Tym razem ja wklejam tutaj wiadomość do Karoliny;p
Witajcie ponownie,
rozmwiałam dzisiaj z p.Emilią i dr Hauke. Tak się składa, że on wyjeżdza w pon do Konina i bd dostępny na uczelni dopiero w środę, a ona od 21 marca ;/. Na szczęscie oboje są jeszcze jutro na morasku i tak właśnie się z nimi umówiłam( ok 11). Wszytsko super, fajnie, ale pojawia sie kolejny problem, a mianowicie, są os, którym brakuje wpisu z mat i bibl.Jeśli pojadą w pon po zal z bibl nie będą miały naniesionej poprawki z mat, bo Hauke nie ma w pon na uczleni, wtedy musiłabym znowu jechac w środę do niego i zawracać mu głowę, a pamiętajmy, że pani w dziekanacie we wtorek wysyła pisma, i robi się dodatkowe zamieszanie, dlatego wymysliłam, że jutro przyjedziecie do mnie na morasko, oddacie mi swoje indeksy, ja załatwie wszystkim poparwki z mat oraz z rysunku, w pon podjadę do biblioteki po Wasze wpisy z przysposobienia(żebyście nie musieli 2 razy jeździć do Pń), a następnie ostatecznie zdam je do dziekanatu. Myślę, że nie ma innego rozwiązania.
Jeszcze jedna sprawa, w środę 30 marca od godz 13 - 18 są godziny rektorskie http://studenci.amu.edu.pl/ i teraz nie wiem czy Hauke przyjedzie do Kościana na zajęcia czy sobie odpuści, jutro jego o to zapytam i Wam przekażę infr.
Proszę jeszcze dziś o kontakt ze mną osobom, którym brakuje wpisów z tych dwóch ''przedmiotów''.
Pzdr,
Karolina.
Siema, mam dla was kolejne gorące info ;D
Hey,
dzisiaj dzwoniła do mnie nasza ''opiekunka roku'', która poinformowała mnie o wyjeździe do Karpacza w dniach 22-26.06 w celu zaliczenia kolejnych ćwiczeń terenowych z przyrodniczych podstaw gospodarowania, w tym przypadku jedziemy wszyscy razem
Tak na marginesie, sesję zaczynamy 31 maja, a oficjalnie kończymy 17 czerwca. Zapoznajcie się z organizacją roku 2010/2011 na naszym kierunku http://geoinfo.amu.edu.pl/wngig/e-stude … a_roku.pdf .
Następnie 30.03.2011( przyszła środa), dziekan zawiesza zajęcia na wszystkich kierunkach WNGIG.
http://geoinfo.amu.edu.pl/wngig/e-stude … stud.html. W przyszłym tyg jeszcze Wam to potwierdzę.
Pzdr,
Karolina.